Videoproductie Roulez Roulez. De online video partner.

Drone video laten maken? Videoproductie Roulez Roulez maakt spectaculaire drone video's.

Drone beelden zijn spectaculair, kunnen een prachtig overzicht opleveren en ze geven jouw video dat tikje extra.

Videoproductie voor online video's

Drone video laten maken?

Een drone video is een video die gefilmd wordt met een drone. Dit wordt voornamelijk gebruikt om vloeiende beelden maken vanuit de lucht.

10 jaar geleden was dit soort shots onhaalbaar voor gewone video’s. Het was een techniek die enkel voor filmproducties toegankelijk was. Je moest een helikopter huren, speciale camera’s en bijbehorende teams. Een kostelijke zaak! Dankzij drone video’s kan je nu voor een relatief beperkt budget cinematografische beelden maken van hoog niveau.

Drone video’s worden vooral gebruikt om een overzicht te geven van een locatie of omgeving vanuit vogelperspectief. Zo kan je bij de kijker inspelen op erkenning en jouw verhaal versterken.

Met drone shots kan je ook prachtige travel shots maken van punt A naar punt B, zonder dat je hier een grote logistieke ondersteuning voor nodig hebt.

Drone video’s geven je een WOW-gevoel. Ze weerspiegelen een bepaalde kwaliteit en geven jouw video’s net dat tikkeltje extra. Deze techniek kan een toegevoegde waarde zijn in verschillende soorten video’s.

OPGELET: Vliegen met een drone mag je niet zomaar en overal. Wij werken daarom steevast met gediplomeerde drone piloten en zorgen ervoor dat je wettelijk 100% in orde bent tijdens de opnames.

Enkele videoproductie referenties

Drone Video - Oostenrijk

Drone Video - Oostenrijk

Drone Video - Energiefest POA - Antwerpen

Drone Video - Energiefest POA - Antwerpen

Op zoek naar een full service partner voor de opnames van drone video shots?