Videoproductie Roulez Roulez. De online video partner.

Op zoek naar tips om jouw doelgroep te bereiken via online video’s? Videoproductie Roulez Roulez.

Op zoek naar tips om jouw doelgroep te bereiken via online video’s? Ontdek op onze video productie blog hoe je er aan begint en hoe je jouw online video marketing plan kan opstellen en uitwerken. Wij helpen jou om impactvolle video’s te maken.

Videoproductie voor online video's

Blog

Wat is een timelapse video? Videoproductie Roulez Roulez

Wat is een timelapse video

Wat is een timelapse video? Als het aankomt op het maken van online videos, spreken we voornamelijk over korte flitsende video’s. Meestal zijn deze niet langer dan 2 minuten. Hierdoor zie je onze klanten vaak luidop denken: “Hoe kan je heel ons verhaal vertellen in enkele seconden?”. Een handig hulpmiddel hiervoor is een timelapse video.

De voordelen van een aftermovie. Videoproductie Roulez Roulez

De voordelen van een aftermovie

De voordelen van een aftermovie. Als ondernemers weten we allemaal dat een evenement organiseren niet simpel is. Vaak kruipen er maanden voorbereiding en planning in om dat ene moment tot een succes te verheffen. Het zou dan ook zonde zijn om deze momenten niet vast te leggen met een aftermovie.

Hoe zelf filmpjes maken met je smartphone? Videoproductie Roulez Roulez

Hoe zelf filmpjes maken met je smartphone?

Hoe zelf filmpjes maken met je smartphone.Vroeger was video’s maken een eerder complex gegeven. Starten met videomarketing was dan ook niet simpel. Vandaag de dag kan je met een smartphone alleen al tot vrij mooie resultaten komen. Wij helpen je alvast op weg met enkele tips om de kwaliteit van jouw filmpjes te verbeteren.

Meer weten of offerte aanvragen?