Videoproductie Roulez Roulez. De online video partner.

Live stream laten maken? Videoproductie Roulez Roulez.

Met een live stream vergroot je het publiek van je evenement enorm. Laat je doelgroep vanop afstand meegenieten of betrek hen live bij je evenement. Zo ga je live en direct in conversatie met jouw doelgroep.

Videoproductie voor online video's

Live stream laten maken?

Een live stream is een rechtstreekse uitzending van jouw evenement of bedrijfsactiviteit via het internet. Jouw publiek kan de live stream openen via hun smartphone, laptop, tablet of pc en zo alles in real time mee volgen.

Met een live stream geef je mensen de kans om jouw evenement live and direct mee te beleven van op afstand. Dit kan zowel via een openbare link voor iedereen toegankelijk, of via een private link waar enkel genodigden mee kunnen inloggen.

Dankzij een live stream kan je het bereik van jouw evenement enorm vergroten. Je bereikt naast het publiek wat ter plaatste aanwezig is, ook een tweede publiek online.

In sommige gevallen is niet mogelijk om jouw publiek toegang te geven tot jouw evenement of bedrijfsactiviteit. Misschien zijn er logistieke beperkingen of zijn er bepaalde restricties rond het toegelaten aantal bezoekers? Ook dan is een live stream de ideale tool om jouw publiek live te betrekken bij jouw evenement.

Een live stream kan ook interactief zijn. In dat geval krijgen jouw kijkers de mogelijkheid om direct te reageren via een live chat of andere tools, en zo actief deel te nemen aan het evenement.

Zelf een evenement live streamen?