Videoproductie Roulez Roulez. De online video partner.

Live stream Antwerpen? - Roulez Roulez | Video Live streaming

Ben je op zoek naar een partner om jouw evenement te live streamen in regio Antwerpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Videoproductie voor online video's

Aftermovie laten maken

Live stream service

Ben je op zoek naar een partner om jouw evenement te live streamen in regio Antwerpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring in online video en video live stream helpen wij bedrijven om hun evenement live uit te zenden via het internet.

Contacteer ons

Een evenement live streamen regio antwerpen?

Heb je zelf een evenement in gedachten dat je live wil uitzenden via het internet en weet je niet hoe je er aan moet beginnen? Aarzel dan niet en contacteer ons vrijblijvend. Op basis van jouw input formuleren wij een oplossing om maat.

Aftermovie laten maken, visueel verslag

Wat is een video live stream?

Live streaming service

Een video live stream is niets nieuw. Vroeger werd dit voornamelijk gebruikt voor TV shows en grote massa evenementen. Vandaag de dag is video streaming toegankelijk voor iedereen, voor een relatief bescheiden budget. In principe kan je al een live stream opstarten met enkel een goede smartphone en een internetverbinding. Je kan de live stream uitzenden via jouw sociale media account en zo live en direct verslag uit brengen naar jouw volgers. De kwaliteit van deze live stream is goed, maar heeft enkele beperkingen. De video kwaliteit is beperkt en soms blijft het beeld haperen of valt de verbinding weg.

Herbeleef het evenement door een aftermovie te laten maken

Herbeleef het evenement

Live streaming service

Wil je jouw evenement of bedrijfsactiviteit op een professionele manier live streamen, dan kan je beroep doen op de video live stream services van Roulez Roulez in Antwerpen. Dankzij onze ervaring met live streams en onze professionele set up kunnen wij een kwalitatieve live stream garanderen en zo jouw evenement live en direct uitzenden via het internet. We maken steeds gebruik van kwalitatieve streaming camera’s, micro’s, belichting en video mixers. Indien gewenst brengen wij jouw evenement in beeld met meerdere camera’s die in real time gemixt worden tot één dynamische, interactieve live stream die een absolute meerwaarde kan betekenen voor jouw doelgroep.

Aftermovie laten maken: delen op sociale media

Delen op sociale media

Live streaming service

Het beste van een live stream is dat alles live en direct wordt uitgezonden via het internet. Jouw fans kijken in real time mee. Wij voorzien tevens de optie om jouw kijkers tijdens de live stream te laten reageren via een live chat. Zo maken wij van jouw live stream een interactieve show die heel wat meerwaarde creëert voor jouw publiek.

Zelf een evenement live streamen?