Videoproductie Roulez Roulez. De online video partner.

Vacaturevideo laten maken? Videoproductie Roulez Roulez.

Vergeet de klassieke vacature advertentie. Met een vacaturevideo geef je kandidaten een blik achter de schermen van je bedrijf en een introductie tot het team waar ze in terecht komen. Ontdek hier hoe je meer kandidaten kan aantrekken via een vacaturevideo.

Videoproductie voor online video's

Vacaturevideo laten maken?

Een vacaturevideo is een vacature in een video formaat met als doelstelling het aantrekken van nieuwe kandidaat werknemers.

Een vacaturetekst is vaak een droge opsomming van een takenpakket en de gewenste competenties. Met een vacaturevideo breng je het totaalplaatje in beeld en speel je eerder in op herkenning en vertrouwen.

De toekomstige collega’s vertellen zélf hoe het is om voor een bedrijf te werken, en krijgen de kans om persoonlijk toe te lichten welk profiel er gezocht wordt. Kortom: je brengt niet alleen de functie maar ook de werkplek in beeld!

Bij een vacaturevideo krijgt de potentiële kandidaat een indruk van de stijl die een bedrijf uitstraalt en de sfeer die er heerst op de werkvloer. Op die manier kan hij/zij zich identificeren met het bedrijf nog voor er een eerste kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden.

Anderzijds worden video’s vaker en sneller gedeeld op sociale media dan een geschreven tekst. Dit helpt de zoektijd in te korten en je komt veel gemakkelijker bij de juiste mensen terecht.

Enkele videoproductie referenties

Vacaturevideo - Port of Antwerp - Antwerpen

Vacaturevideo - Port of Antwerp - Antwerpen

Vacaturevideo - Conduttura - Antwerpen

Vacaturevideo - Conduttura - Antwerpen

Vacaturevideo - Heylen Group - Herentals-1

Vacaturevideo - Heylen Group - Herentals-1

Vacaturevideo - Heylen Group - Herentals

Vacaturevideo - Heylen Group - Herentals

Zelf meer instroom genereren via een vacaturevideo?